Upišite pojam za pretragu:Zatvori

  Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 HRK

  O međunarodnim narudžbama

  Ukoliko se nalazite izvan Europske Unije, a zainteresirani ste za narudžbu promo artikala putem KLIK4, slobodno zatražite ponudu. Odgovorna osoba u Odjelu prodaje KLIK4 kontaktirat će vas s više informacija vezanih uz dostavu, carinske obveze i poreze.

  Vaša pošiljka podleći će carini, te uvoznim porezima zemlje u kojoj se nalazite, tj. u koju se vrši isporuka. Ove obveze uvijek se obračunavaju na teret naručitelja. Jednako tako, kupac mora biti svjestan da je, kod uvoza, roba predmet carinske (kao i sanitarne) inspekcije.

  Obzirom na prije navedeno, KLIK4 kod međunarodnih narudžbi ne može jamčiti točan datum isporuke te ne preuzima odgovornost za kašnjenje, gubitak pošiljke od strane špeditera, carine ili treće strane.Sva roba postaje vlasništvo kupca jednom kada se uputi prema istome.

  Kada kupujete od KLIK4, kupac je uvoznik koji mora poštovati carinske zakone odredišta, tj. zemlje u koju je pošiljka poslana. Stoga, kupac treba biti svjestan da se neki artikli ne mogu isporučiti u pojedine zemlje. Odgovornost je kupca osigurati da se naručeni artikli mogu isporučiti u njegovu državu. Ukoliko morate vratiti artikle KLIK4, u tom slučaju postaje izvoznik. Svi rizici vezani uz pošiljku, postaju naša odgovornost.

  Ovi uvjeti međunarodne isporuke su predmet izmjena bez potrebe za prethodnom obavijesti.

  Za dodatne informacije ili međunarodne narudžbe, ljubazno molimo kontaktirajte nas od ponedjeljka do petka između
  09-17h na telefon:

  +385 (1) 400 22 33  Na vrh