Upišite pojam za pretragu:Zatvori

  Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 HRK

  O nama

  5+20 > 5.000.000

  KLIK4 čini tim od 20 stručnjaka koji je tijekom proteklih 5 godina isporučio više od pet milijuna raznih promo artikala vodećim hrvatskim kompanijama. Jednakom profesionalnošću i kvalitetom, surađujemo i s malim i srednjim poduzećima, baš kao što smo i mi sami.

  PRATIMO TRENDOVE

  Oduševljeni povratnim informacijama naših klijenata te upoznati s razvojem industrije promo artikala u Europi, a pogotovo u Americi, zadnje dvije godine intenzivno radimo na razvoju KLIK4 stranice. Cilj nam je omogućiti vam da u samo 4 klika pronađete svoj artikl, odaberete količinu, dobijete ponudu, te pošaljete narudžbu.

  JAMČIMO KVALITETU I SIGURNOST

  Bogato iskustvo, kao i suradnja s vodećim europskim i svjetskim dobavljačima te tvornicama, omogućuje nam da isporučujemo isključivo najkvalitetnije artikle u točno dogovorenom vremenu. Jednako tako, naši partneri nam osiguravaju veliku fleksibilnost, stoga vjerujemo kako vam možemo ponuditi i najbolji omjer kvalitete i cijene.

  NUDIMO JEDINSTVENA RJEŠENJA I IDEJE

  Kao zaljubljenici u dizajn, veliku pozornost smo usmjerili na posebnu ponudu jedinstvenih promo artikala te tekstilnih predmeta izrađenih "po mjeri". Naš kreativni tim u mogućnosti je razviti liniju proizvoda, pod vašim brendom, bez konkurencije.

  ISKREN PARTNER VAŠEG BRANDA

  Naša je želja da jednom kada iskusite suradnju s KLIK4 timom, znate da ste našli iskrenog partnera za svoj brend. Zato smo vam na raspolaganju od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati, na telefon 01/400 22 33 ili mail info@greenseeker.hr.

  Obratite nam se s punim povjerenjem.

  Na vrh