Upišite pojam za pretragu:Zatvori

  Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 HRK

  O privatnosti i sigurnosti

  Tvrtka Greenseeker d.o.o. svjesna je činjenice da su mnogi potrošači i ostali korisnici koji posjećuju njezine web stranice zabrinuti za podatke koje su dostavili on-line putem, te se pitaju kako se isti čuvaju i koriste. Kako bismo riješili taj problem i pokazali da smo se obvezali na zaštitu osobnih podataka, posebno kad se radi o djeci koja posjećuju naše stranice, izradili smo i provodimo politiku zaštite osobnih podataka na svojim Internet stranicama, te vas molimo da je s vremena na vrijeme provjerite s obzirom na moguće izmjene.

  Politika zaštite osobnih podataka sastoji se od:

  1.ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA NA WEB STRANICAMA
  Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne zahtijevamo od vas da nam pošaljete te podatke kako bismo vam omogućili pristup na naše stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našim stranicama. Osobne podatke prvenstveno prikupljamo kako bismo vam mogli poslati izmjene i novosti elektronskom poštom, uključiti vas u sudjelovanje u nagradnim igrama te obavijestiti pobjednika, odaslati publikacije, brošure i drugi promidžbeni materijal i odgovoriti na vaša pitanja ili savjete. Ne prodajemo, ne prenosimo, ne otkrivamo podatke koje prikupimo na našim web stranicama nikome izvan Greenseeker bez vaše dozvole, osim (1) u slučajevima kad u najboljoj namjeri smatramo da imamo zakonsku obvezu otkrivanja takvih podataka, i (2) određenim dobavljačima koji pomažu Greenseeker u održavanju i vođenju aktivnosti na njegovim stranicama, uključujući, na primjer, dodjelu nagrada u nekoj igri na Internetu. Katkad dajemo podatke o našim korisnicima koji su općeniti, statistički i impersonalni (na primjer, postotak muških i ženskih posjetitelja naših stranica) oglašivačima, poslovnim partnerima, pokroviteljima i ostalim trećim stranama radi prilagođavanja ili poboljšavanja sadržaja i promidžbe na našim stranicama na dobrobit naših korisnika.

  U slučaju eventualne prodaje ili prijenosa interesa Greenseeker d.o.o., zadržavamo pravo prodaje ili prenošenja vaših podataka (što uključuje, ali se ne ograničava na vašu adresu, ime, dob, spol, poštanski broj, zemlju u kojoj živite i druge podatke koje dostavljate kroz ostala sredstva komunikacije) trećoj strani koja: (1) provodi svoje poslovanje u okviru sličnih aktivnosti ili usluga, (2) pristaje biti interesni slijednik Greenseeker d.o.o. u pogledu očuvanja i zaštite prikupljenih podataka te (3) pristaje na obveze ove politike o zaštiti osobnih podataka.
  1.1. Tajnost podataka
  Želimo jasno reći da prilikom posjeta ovim stranicama vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ukoliko ih ne želite dobrovoljno otkriti.

  Obvezujemo se da, osim u svrhu zakonske istrage, nećemo drugim stranama dati podatke koje smo primili.

  1.1.1. Statistika poslužitelja
  Naš poslužitelj globalne mreže koristi statistički softver. Ti su programi standardno obilježje svih web poslužitelja i nisu karakteristični samo za naše stranice. Takvi statistički programi omogućuju nam utvrđivanje onih podataka koji najviše ili najmanje zanimaju naše korisnike, kakav preglednik je potrebno uvesti, učinkovitost strukture naše lokacije te posjećenost naših stranica.
  1.1.2. Odašiljanje poruka elektronskom poštom
  Kada nam šaljete elektronsku poštu (e-mail) s osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bilo putem e-mail poruke s pitanjem ili komentarom, ili putem obrasca koji nam dostavljate elektronskom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva. Možda ćemo vaš e-mail poslati drugim zaposlenicima ili dobavljačima koji mogu bolje odgovoriti na vaša pitanja.
  1.2. Sigurnost podataka
  Radi sigurnosti podataka na ovoj adresi, te kako bismo osigurali da ova usluga bude pristupačna svim korisnicima, ovaj računalni sustav koristi softver koji prati posjete na mreži te prepoznaju neovlaštene pokušaje otpreme ili izmjene podataka, kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način.

  Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.

  1.3. Ankete i upitnici
  Povremeno na našim stranicama provodimo ankete i upitnike. Podaci koje prikupimo tim anketama i upitnicima koriste se isključivo za Greenseeker potrebe. Ako na nekoj našoj stranici objavimo uzorak odgovora na anketu, takav uzorak ne sadrži osobne podatke.
  1.4. Promidžbene nagradne igre
  Naše stranice često sadrže obavijesti o različitim igrama koje organiziramo. Za ona natjecanja i nagradne igre kojima omogućujemo elektronski pristup, koristit ćemo vaše osobne podatke samo u svrhe realiziranja nagradne igre (npr. za stupanje u vezu s vama u slučaju pobjede). Ne dijelimo te informacije ni s kim izvan Greenseeker, osim s dobavljačima koji nam pomažu u organiziranju igara i koji imaju zakonsku obvezu čuvanja tajnosti svih dostupnih podataka. Jednom kad igra završi, podaci koje ste nam dostavili brišu se nakon određenog vremenskog razdoblja.
  2.ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA DJECE NA WEB STRANICAMA

  U neposrednoj komunikaciji s djecom preko Interneta, uviđamo jedinstvene probleme koje predstavlja zaštita njihove privatnosti. Naše Internet stranice koje bi mogle privući djecu, i eventualno prikupljaju osobne podatke djece mlađe od 14 godina, izrađene su u namjeri da u najvećoj mogućoj mjeri štite prava djece i njihovu privatnost. Sukladno toj namjeri i nastojanju mi:

  NE prikupljamo, NE koristimo i NE otkrivamo podatke pomoću kojih se može kontaktirati s djecom preko Interneta, osim u slučaju promidžbenih igara na Internetu. Takvi podaci za kontaktiranje preko Interneta koriste se, bez dopuštenje roditelja, samo za neposredno odgovaranje na djetetov zahtjev i neće se koristiti ni za kakve druge namjene; NE prikupljamo osobne podatke za kontaktiranje izvan Interneta, osim radi dodjele nagrada, a i tada samo uz dopuštenje roditelja; NE dostavljamo trećim osobama nikakve osobne podatke bez prethodne dozvole roditelja; NE omogućujemo djeci da, bez dozvole roditelja, javno objavljuju ili na drugi način distribuiraju osobne podatke ili druge materijale koje nam šalju pomoću kojih ih se može kontaktirati, niti potičemo djecu da, radi sudjelovanja u nagradnoj igri ili nekoj drugoj aktivnosti, otkriju više podataka no što je potrebno za sudjelovanje u dotičnoj aktivnosti.

  Na svojim web stranicama organiziramo i prezentiramo nagradne igre koje bi mogle privući djecu. U slučajevima kada je djeci mlađoj od 14 godina dopušteno sudjelovati, zahtijevamo od djeteta da prvo zatraži dozvolu za sudjelovanje od svojih roditelja ili zakonitih staratelja, te da upiše e-mail adresu svojih roditelja ili staratelja. Ako dijete mlađe od 14 godina osvoji neku nagradu, o tome se elektronskom poštom, telefonom ili pismenim putem obavještavaju roditelji ili staratelji. Podatke koje prikupimo u nagradnim igrama ne koristimo ni za koju drugu namjenu osim zaključenja igre i ne dijelimo te podatke ni s kim izvan Greenseeker (s iznimkom već spomenutih dobavljača), osim ako smo na to izričito upozorili roditelje u obavijesti. Osobni podaci djeteta i roditelja brišu se s naše baze podataka nakon isteka razumnog vremenskog perioda nakon završetka promidžbene aktivnosti.

  Moguće je da dopustimo djetetu da nam pošalje elektronsku poruku ili da takvu poruku pošalje prijatelju preko naših stranica. Odgovorit ćemo ili dostaviti e-mail poruku, ovisno o slučaju, ali nećemo sačuvati imena, adrese, niti e-mail poruke u našoj operativnoj bazi podataka, niti ćemo otkriti te podatke trećim stranama.

  Kao roditelj ili staratelj, uvijek imate pravo zatražiti uvid u sve osobne podatke o svom djetetu koje smo dobili na nekoj od naših stranica, možete zahtijevati brisanje podataka (ukoliko se ti podaci još uvijek nalaze u našoj bazi podataka), i/ili zabraniti nam buduće sakupljanje i korištenje podataka o vašem djetetu. Ako ste roditelj i želite ostvariti to pravo, ljubazno vas molimo da nas direktno kontaktirate.

  3.KONTROLA PODATAKA

  Možete u svako doba zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od vas dobili na jednoj od naših e-mail adresa. Možemo na vaš zahtjev ažurirati, ispraviti ili brisati te podatke (ako se dotični podaci još uvijek nalaze u našim bazama podataka), ili ubuduće prestati koristiti te podatke. Ako želite ostvariti to pravo, ljubazno vas molimo da nas direktno kontaktirate.

  4.LINKOVI

  Činimo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da sva preusmjeravanja s naših Internet stranica upute vas i/ili vaše dijete na Internet stranice čiji je sadržaj kvalitetan u smislu da ne potiče negativnosti. Međutim, stranice i adrese na mreži se brzo mijenjaju, i ne možemo uvijek jamčiti za sadržaj svake adrese na koju vas usmjerimo.

  Ako imate bilo kakva pitanja ili dvojbe u vezi s našom Politikom zaštite osobnih podataka, ili u vezi s vašim iskustvima s ovom Internet adresom, molimo vas da nam se javite.

  5.PROMJENE I PRESTANAK UVJETA KORIŠTENJA

  Greenseeker d.o.o. pridržava pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojeg dijela ove web lokacije te uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi ili kada su korisnici o njima obaviješteni.

  Uvjeti korištenja primjenjuju se do raskida istih od vaše strane ili od strane Greenseeker d.o.o.. Vaš raskid, moguć u bilo kojem trenutku, znači prestanak korištenja ovih stranica i poništenje svih materijala i sadržaja preuzetih i korištenih s iste web lokacije.


  Na vrh