Upišite pojam za pretragu:Zatvori

  Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 HRK

  O promotivnim artiklima

  TEKSTIL

  Ako želite pokloniti kvalitetu koja dugo ostaje uz vašeg poslovnog partnera, kupca, obožavatelja ili zaposlenika – tekstil nudi brojne mogućnosti. Kape, pregače, T-majice, polo majice, jakne, ručnici, torbe mogu se prilagoditi zanimljivim vizualnim rješenjima koja će ostaviti bez daha i zbog kojeg će se vaš brend pamtiti.

  Svaki promotivni predmet ima svoju svrhu i namjenu, kao i mogućnosti brendiranja. Također, svaki predmet ima svoju sezonalnost ili trend, a mi u KLIK4 svakodnevno pratimo svjetske trendove koje nudimo vama.

  Primjerice, KAPE (šilterice) su idealan poklon kada je u pitanju neka sportska prigoda, aktivnost na otvorenom, team buidling. Spadaju u kategoriju najprodavaniji promo materijala jer su izuzetno jednostavne za brendiranje, a nude velike mogućnosti – od končanog veza do termo tiska u raznim bojama i oblicima.

  Na kapama se vaš logo najbolje vidi pa je samo jedna kapa odličan ambasador vašeg brenda. Pomnožite to s cijelom nakladom i s činjenicom da ljudi vole nositi, ali i skupljati kape i dobivate jedinstveni promo materijal koji će se, možda, prenositi generacijama. Ipak, platnene TORBE postaju iz dana u dan sve veći hit te njihova primjena u promotivne svhe ima i znanstvenu pozadinu. Američki Advertising Speciality Institute napravio je istraživanje koje potvrđuje da se promo torbe u prosijeku nose 9 puta mjesečno i imaju doseg na preko 1,000 ljudi.

  Ovaj promo artikl izuzetno je jednostavan za brendiranje, vrlo je ekonomičan te je prigodan za razne evente i situacije. TORBA se može nositi u školu, jednako kao i na posao, može služiti za shopping, ali isto tako biti i dio opreme u hotelima, fitness centrima. Američki Vogue svojedobno je proglasio «promo torbu» HOT itemom sezone pa su se svjetske trend-setterice opremile omiljenim promo torbama koje su kombinirala sa skupim dizajnerskim komadima.

  PAPIR

  Uz svu tehnologiju – dobar rokovnik i zabavni blok ljepljivih papirića (sticky-notes) nazamjenjiv je dio svakog uredskog stola, ali i poslovne torbe. Ako ste odlučili izraditi rokovnike, kontaktirajte nas kako bi vas upoznali s raznim moglućnostima te osmislili kreativna rješenja koja će stvoriti dodatnu vrijednost vašem brendu.

  Brendirani ili posebno ilustrirani blokovi «sticky» blokića ostavljaju bez daha. Ekonomični, brzi za izradu, ostavljaju izvrstan dojam kod svakoga kome stignu na stol ili u ruku. Jednostavno, stvaraju emocije! Pokušajte, nećete zažaliti!

  IT OPREMA

  USB-ovi, vanjske memorije (hard-drives), podlošci za miša, iGadgeti – maske, torbe, navlake, buttoni. U današnje doba svi imaju svoj smartphone i kompjuter uz koji provode dobar dio dana bilo da je riječ o poslu, učenju ili zabavi. I taj gadget poprima svoj, «personalizirani», izgled.

  Budite u korak s trendovima, osigurajte svojim klijentima, poslovnim partnerima ili kupcima korisne, zabavne, inovativne promo artikle koje će prisvojiti i s ponosom koristiti u raznim poslovnim i privatnim situacijama. Jer da, smartphone i kompjuter se moraju razlikovati od ostalih – oni su sada dio stylinga i osobnosti njihovog vlasnika.

  ANTI-STRESS

  Stres je dio svakodnevice! Razveselite originalnim anti-stres artiklom svoje partnere ili zaposlenike, postanite dio njihovog rituala za ublažavanje stresa, i voljet će vas zauvijek.

  Ovi proizvodi mogu se prilagoditi raznim oblicima tako da su idealni za razne prilike. Razmislite koga ćete impresionirati ovim poklonom u kojim će se situacijama koristiti, a mi ćemo vam ponuditi optimalna rješenja. Naklade su fleksibilne, kao i mogućnosti brendiranja i brzina isporuke, tako da se ne morate «stresirati» oko toga.
  KLIK 4 PRATI TRENDOVE – PROVJERITE NAŠE ZNANJE I IDEJE!

  Na vrh