Upišite pojam za pretragu:Zatvori

  Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 HRK

  Ponuda prema industriji

  • Auto industrija

   Auto industrija

   Poboljšajte performanse vašeg brenda uz promotivne artikle. Izaberite impresivan poklon iz široke palete proizvoda za vaš auto sajam, prodajni salon, auto servis i sl.

  • Elektronika i tehnologija

   Elektronika i tehnologija

   Povećajte učinkovitost vašeg brenda s personaliziranim reklamnim proizvodima i poklonima. Odaberite artikl iz široke ponude inovativnih predmeta kako bi ime vaše tvrtke postalo zamijećeno i ostalo zapamćeno.

  • Energija

  • Farmaceutska industrija

   Farmaceutska industrija

   Imamo savršen lijek za sve vaše promotivne potrebe. Klik 4 sadrži veliki izbor artikala izrađenih posebno za vašu industriju i usmjerenih prema izgradnji imidža vaše farmaceutske tvrtke. Antistres loptice, dozeri za lijekove i razni artikli u obliku pilula idealan su dar uz kupnju za vaše klijente.

  • Financijska industrija

   Financijska industrija

   Investirajte u personalizirane promotivne darove kako biste zadržali vjernost postojećih klijenata i pridobili nove korisnike. U velikom izboru povoljnih brendiranih sitnica ili premium darova pronaći ćete nešto za svakoga, a da ne potrošite mnogo.

  • Građevinska industrija

   Građevinska industrija

   Učvrstite temelje vašeg brenda uz pomoć velikog izbora personaliziranih poklona. Pronađite korisne alate, kvalitetnu radnu odjeću ili sitnice koje će poslužiti kao podsjetnik na vaš brend i ostaviti trajan dojam na vaše partnere i klijente.

  • Industrija pića

   Industrija pića

   Bilo da tražite artikle za prezentaciju vašeg proizvoda ili za opremanje vaše kušaone ili ugostiteljskog objekta, Klik 4 pomoći će vam da pokažete otmjenost vašeg brenda. Svatko voli dobru čašu vina, neka bocu otvore u vašem stilu!

  • Osiguravajuća društva

   Osiguravajuća društva

   Osigurajte vidljivu poziciju svog brenda pomoću personaliziranih predmeta koji će korisnike pri svakoj upotrebi podsjećati na vašu tvrtku. Potaknite priču o vašoj djelatnosti i usluzi odabirom korisnih i efektnih predmeta iz naše ponude.

  • Prehrambena industrija

   Prehrambena industrija

   Nahranite želju vaših kupaca za promotivnim darovima uz Klik 4! Poklon vrećice, otvarači, šalice, torbe za piknik, pregače i setovi za roštilj samo su dio naše ponude. Tiskajte na njih svoj logo ili slogan koji predstavlja misiju vaše tvrtke i oduševit ćete vaše vjerne klijente, ali i privući potencijalne.

  • Turizam

   Turizam

   Bilo da želite opremiti svoje djelatnike ili postići da se gost osjeća kao kod kuće, koristite promotivne artikle da biste ostavili dojam na sve koji s njima dođu u susret. Uz profesionalnu uslugu i pomno odabrane darove gostima ćete ostati u lijepom sjećanju.

  • Zdravstvo

   Zdravstvo

   Održite vitalnost vašeg brenda pomoću raznih promotivnih artikala koji će pokazati vašim pacijentima da brinete o njima. Pošaljite jasnu poruku odabirom opreme za djelatnike, zdravstvenih instrumenata ili poklona koji će razveseliti vaše korisnike.

  Na vrh