Upišite pojam za pretragu:Zatvori

  Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 HRK

  O uvjetima korištenja

  Uvjeti korištenja sadržaja korporativnih internet stranica Greenseeker d.o.o. na adresi http://www.klik4.hr/. Web stranice KLIK.HR (dalje u tekstu: web lokacija) pokrenula je i uređuje Greenseeker d.o.o. (dalje u tekstu: Greenseeker ili mi).

  Prvim korištenjem web lokacije smatrat ćemo da ste se u cijelosti upoznali s ovim Uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate web lokaciji i ne koristite njezine sadržaje. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća vezanih za Uvjete korištenja, molimo da se obratite našem uredništvu na adresu info@greenseeker.hr.

  Izgled i sadržaj web lokacije te Uvjete korištenja možemo iz određenih razloga izmijeniti, stoga vas molimo da iste povremeno proučite kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatrat ćemo da vaše naknadno korištenje web lokacije predstavlja vaše prihvaćanje svih eventualnih izmjena.

  Predmetni uvjeti odnose se na nekoliko segmenata:

  1. UVJETI KORIŠTENJA
  1.1. Dopušteno korištenje
  Preuzimanje i ispis svakog obrasca, kao npr. za narudžbu i sl., te pregled drugih materijala i sadržaja na ovoj adresi moguće je samo u osobne svrhe. Zabranjeno je javno prikazivanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog pismenog dopuštenja Greenseeker d.o.o. i drugih vlasnika autorskih prava. Ako je takvo dopuštenje izdano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak.
  1.2. Korištenje u trgovačke svrhe
  Zabranjeno je koristiti ove stranice za trgovinu, prodaju te u druge trgovačke svrhe osim kupnje od Greenseeker d.o.o. Svako objavljivanje reklama ili prikupljanje ponuda za proizvode i usluge nije dopušteno bez pismenog odobrenja Greenseeker. Zabranjuje se prenošenje i objavljivanje opscenih, uvredljivih, vulgarnih, prijetećih ili nepristojnih, ili na drugi način neprihvatljivih ili protuzakonitih sadržaja, kao i onih kojima se vrši povreda nekih od prava bilo koje strane te posebno sadržaja koji sadrže viruse ili drugi štetan materijal. Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica njihovih aktivnosti koje nisu u skladu s prethodno navedenim, kao i za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizići. Greenseeker d.o.o. pridržava pravo (ali ne i obvezu) da materijale i sadržaje koje korisnici objavljuju na njezinim stranicama, u cijelosti ili djelomično izbriše.
  1.3. Dostavljanje sadržaja i materijala
  Dostavljanjem sadržaja i materijala (uključujući, ali ne isključivo, prijedloge, ideje, crteže, recepte) na ovu adresu, automatski izdajete (ili jamčite da je vlasnik materijala izričito dopustio) Greenseeker d.o.o. neopoziva, stalna i ekskluzivna prava i licenciju za korištenje, adaptiranje i mijenjanje, uklapanje u druge radove, prijevode, objavljivanje, prijenos i distribuciju po čitavom svijetu spomenutog materijala u bilo kojem obliku i kroz sve do sada poznate i buduće medije u bilo koju svrhu i bez naknade. Uvjeti ove točke važe i nakon prestanka važnosti ovog ugovora.
  2. AUTORSKA PRAVA
  Sadržaj ove lokacije zaštićen je autorskim pravom koje pripada Greenseeker d.o.o., ili je ustupljen Greenseeker.d.o.o., a u vlasništvu je trećih osoba. Greenseeker d.o.o. također posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove lokacije. Nadalje, ova lokacija sadrži zaštitne znakove, imena pojedinaca i druge sadržaje intelektualnog vlasništva u posjedu Greenseeker d.o.o. ili u vlasništvu trećih osoba, a Greenseeker d.o.o. je nositelj licencije. Ne smijete smatrati da je bilo koji sadržaj na ovoj lokaciji za upotrebu bez ograničenja. Može se zatražiti dozvola za umnožavanje.
  2.1. Slike i video
  Sve fotografije, slike, video, biografski podaci osoba i ostali materijali koji se pojavljuju na ovim Internet stranicama isključivo su vlasništvo Greenseeker d.o.o. Autorsko pravo na sve materijale koji se nalaze na Internet stranicama pripada Greenseeker d.o.o. Sva prava su pridržana. Dopuštenje se daje subjektima radi korištenja tih materijala isključivo u promidžbene, uredničke i informativne svrhe objavljivanja u novinama, časopisima i elektronskim medijima. Drugačija upotreba materijala s Greenseeker Internet stranica nije dopuštena. Također, nije dopuštena upotreba bilo kojeg materijala s ovih Internet stranica u svezi s prodajom ili nuđenjem na prodaju proizvoda ili usluga bilo koje vrste. Definirano dopuštenje i način korištenja ovih Internet stranica ne smije se prenositi, podugovarati ili dodjeljivati i svaki namjeravani i pokušavani prijenos, podugovaranje ili dodjeljivanje smatrat će se ništavnim. Korištenjem materijala s Internet stranica, medijski korisnici obvezuju se u potpunosti pridržavati ovdje utvrđenih ograničenja, uvjeta i zahtjeva.
  3. JAMSTVA I USKRAĆIVANJE PRAVA

  Greenseeker d.o.o. uložit će razuman napor kako bi se na njezinim web stranicama objavljivali točni i aktualni podaci, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih, kao što i ne daje pravo prigovora u tom smislu. Osim jamstava za proizvode koje je Greenseeker d.o.o. izričito objavila, Greenseeker naglašava da sve materijale i sadržaje na web stranicama treba uzeti "takvima kakvi jesu", te se Greenseeker d.o.o. ne smatra odgovornim za eventualne posljedice koje mogu proizići iz drugačijeg tumačenja materijala i sadržaja na Internet stranicama. Greenseeker d.o.o. ne jamči da će ova web lokacija uvijek biti dostupna i raspoloživa, te da neće sadržavati pogreške ili viruse. Svaki korisnik izričito prihvaća korištenje ove web lokacije na svoju vlastitu odgovornost.

  3.1. Uskraćivanje prava na reklamiranje
  Spominjanje bilo kojeg konkretnog proizvoda, postupka ili usluge koja ima tržišno ime, zaštitni znak, proizvođača, ili slično, ne znači nužno da ga Greenseeker d.o.o. ili bilo koji od njezinih zaposlenika i dobavljača reklamira, preporučuje ili favorizira.
  3.2. Uskraćivanje prava na vanjske veze
  Pojava vanjskih hiperlinkova ne znači da Greenseeker d.o.o., dobavljači ili pokrovitelji reklamiraju takve vanjske web lokacije, ili informacije, proizvode ili usluge koje oni sadrže. Greenseeker d.o.o. niti bilo koji od njezinih zaposlenika, pokrovitelja i dobavljača nema kontrolu nad informacijama koje sadrže takve vanjske lokacije. Vanjske veze na ovim stranicama u skladu su s politikom Greenseeker d.o.o., koja nije odgovorna za sadržaj bilo kojeg povezanog sitea koji je dobila od svojih poslužitelja. Veze mogu uključivati tekstualne linkove, male slike, ikone ili sličice koje ilustriraju vezu, a ne reklamiraju proizvode ili usluge.


  Na vrh