Upišite pojam za pretragu:Zatvori

  Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 HRK

  Tenir - Prijenosni punjač

  Količina6-1112-2324-4748-9596-192
  Cijena25,96 €24,66 €23,36 €22,07 €20,77 €
  Odaberite boju

  Želite više od 192 komada?

  Zatraži direktnu ponudu

  • Poštanski broj
  • Ukupno 155,76 €
  • Dekoracija 0,00 €
  • Priprema 0,00 €
  • Dostava 0,00 €
  Sveukupno 155,76 € Ušteda 0,00 €

  Digitalni tisak

  Tiskarska tehnika za ravne i 3D predmete te skoro sve materijale. Vaš logo će biti digitalno otisnut izravno na predmet u izuzetno visokoj kvaliteti. Crtež će uvijek biti otisnut u punoj boji s izrazito finim detaljima. Od običnog teksta do slika visoke rezolucije – sve je moguće otisnuti. Tiskanje se radi s velikom točnošću, što ga čini prikladnim za korištenje više boja. Moguće je i korištenje Pantone® boja. Može se tiskati čak do samog ruba površine što čini otisak značajno većim. Ovisno o materijalu može biti potrebno da se prvo otisne bijela podloga ili da se materijali moraju prethodno tretirati za tisak.

  Lasersko graviranje

  Metoda u kojoj se koristi lasersko isijavanje kako bi se ugravirao logotip na predmetima načinjenim od metala, drva, flisa ili stakla. Laserske zrake otpušta računalo što omogućuje vrlo preciznu i finu reprodukciju. Lesersko graviranje nije moguće u više boja. Boja se određuje prema boji materijala ili podloge na koju se gravira. Ova tehnika daje elegantnu i trajnu dekoraciju proizvodu na kojem se koristi.

  Tampon tisak - 4 boje

  Tampon tisak je tehnika tiskanja prikladna za skoro sve pozadine i oblike. Slika se najprije fotografskim procesom stvara na metalnoj ravnoj ploči (klišeju). Elastični jastučić od silikonske gume (tampon) pritiskuje se na klišej s bojom, a potom na artikl. Različiti oblici mogu se tiskati korištenjem različito oblikovanih tampona. Na velik broj artikala moguće je tiskati u više boja. Većina artikala iz kataloga napravljenih od sintetičkih materijala otisnuta je pomoću ove metode. Brza i ekonomična, ovo je najpopularnija metoda tiska. Tampon tisak može se koristiti na skoro svim vrstama materijala. Ne može se jamčiti prijanjanje boje na sve metalne predmete.

  Veličina paketa: 1 komada


  Minimalne količine:

  Bez dekoracije6 komada
  Digitalni tisak1 komada
  Lasersko graviranje1 komada
  Tampon tisak - 4 boje1 komada

  Maksimalna količina: 192 komada

  Priprema za je besplatna ovisno o dekoraciji i broju naručenih proizvoda:


  Digitalni tisak0 komada
  Lasersko graviranje20 komada
  Tampon tisak - 4 boje400 komada
  Dostava za iznos narudžbe iznad 40.000,00 € je besplatna
  Dodaj logo Ispiši informativnu ponudu
  Općenite informacije

  Detalji

  Prijenosni punjač gumenog premaza kapaciteta 5000mAh. Prsten za lakše držanje s jedne, vakuumske šalice za lakše prianjanje s druge strane. Standardni micro USB kabel uključen. Podaci na ulazu: 5 V/2 A. Podaci na izlazu: 5 V/2.1 A. Ion-polimerska baterija. Jednogodišnja garancija.

  Dodatne informacije

  Naziv proizvoda:Tenir
  Šifra kolekcije: 00154155
  Težina:0.22 [kg]
  Dimenzije:6.8 x 13 x2 [cm]
  Broj komada u paketu:40 komada
  Minimalna narudžba:6 komada
  Kategorija:Proizvodi
  Pod kategorija:Elektronika & mehanički predmeti

  Dostupne boje

  Dekoracije Isporuka Cijene
  Na vrh